30 Eylül 2011 Cuma

G(erizekalı)RİP

    Siz sanıyor musunuz ki Angelina Jolie grip olup evde peçetelerle boğuşuyor? saçmalamayın lan! tabiki de boğuşuyor. Evet başlıktan ve ilk cümleden de anladığınız gibi konumuz grip.
    Bugün oldum grip. Grip aslında okula veya dersaneye gitmemek için geçerli bir sebep. Ama bu benim işime yaramaz. Sonuçta seneye sınava gireceğim ve iyi puanlar yapmam lazım. O yüzden okula ve dersaneye gitmeliyim, derslerimi aksatmamalıyım. Şimdi bu dediklerimin hepsini unutun, çünkü annem yanımdan geçerken yazdıklarıma bakıyordu, henüz gitti. Saçmalamayın olm bulmuşum fırsatı kaçırır mıyım? Zaten rahat rahat burnunu çekemedikten sonra neye yarar grip olmuşum, ha!? Her neyse bu grip denilen malın değişik yan etkileri de var. Böyle hah diyosun kesin hapşırıcam, hadi bebeğim hadi yavrum hadi güzelim gel artık!!!... sonuç mu? sonuç sadece burnunun 3-4 parmak yukarısında bir cızırdama ve ani bir kaşıntı. Sonra niye küfrediyorsun. Neye küfredeyim? öğretmen masasında duran sınıf defterine mi? yoksa içinde hergün kaybolan fişe mi? tabiki de burnuma. BURNUMA.
    Bu da yetmezmiş gibi sesin de değişiyor. Travesti gibi böyle. Yüzünü göstermeden konuş, travesti sanıp kaçmazlarsa neyim. Grip demişken, gripin de çok çekmiş gibi. Neyse yapmadım sayın hastayım ya ondan. Dur,dur.. yaparım? blog benim blogum istediğim espriyi yaparım, şimdi olduğu gibi atar da yaparım. Yaparım ulan! Neyse a dostlar ben bu konuyu çok ciddi olduğu için yazdım. Yazımı da şu sözlerle bitirmek isterim.

     "Su akar yolunu bulur, sen akma güzelim rahat dur"
                                                             Burnum'a...

2 yorum:

  1. elbette yazarak okuyarak daha çok geliştirebilirsin yazılarını senden edebi bir kişiliğe bürünmeni beklemem ama su yeni ergen tarzı yazım stili facebook sayfalarındaki yeniyetme paylasımlar ıııııhh çok zorlama emanet gibi duruyor cümlelerin

    YanıtlaSil
  2. Yorumuna saygı duyuyorum, fakat kendimi zorlamıyorum o an aklımdan ne geçiyorsa onu yazıyorum eğer yukarda okuduysan "ben aklıma gelen her şeyi yazabilirim." cümlesindeki gibi. Facebooktaki yeni yetme yazılar dediğin yazıları twitterda kaç bin takipçisi olan senden büyük insanlar yazıyor bunu da belirtmek isterim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil