30 Ağustos 2011 Salı

Bayram ram pam pam ram

    Bu bayram saat 2'de kalktığım için daha çok kişinin elini öpemedim ama, önceki senelerdeki izlenimlerimi aktarmak istedi canım. Can bu can! Niye açıklıyorum ki lan? istediğimi yazarım keyif benim keyfim. Yakarım olum burayıaaa! Neyse durun Ragga Oktay-Avaramu şarkısını da açayım, heh oldu tamam hazırım.
    Gençlerin en büyük sıkıntısı hepimizin de bildiği gibi akraba ziyaretleridir. Evden eve atla böyle. Elden ele. Ne demiş Grup84? "Eller günâhkar" çok doğru demişler çok. Artık para da vermiyorlar. Zaten 1 elini öpüyoruz adamın ondan bir şey vermiyor bence, çözdüm ben bu işi. "Bir elin nesi var, iki elin sesi var" demiş atalarımız. Bir elin nesi var ki para versin olum bize? Çalışıyor mu? hayır. Diğer eli olmadan bi boka da yaradığı yok. Boşu boşuna öpüyoruz, olsun ama. Egosunu tatmin ediyoruz. Bi de "boyu uzamış bunun", "ooooo kocaman olmuşsun kaça geçtin bakim sen?" Her cevap başı 10 tl alsak ohoooo yaşadık biz ciddi. Parayı veren düdüğü çalar abi. Ama vermemek için şöyle de bir şey yapabilirler.
       -Kaça geçtin sen bakim?
       +Her cevap başı 10tl teyze, parayı veren düdüğü çalar.
       -Dur bakim şurlarda bi yerlerde düdük olcaktı.
       +Allah belanı versin teyze, bırak istemiyom para. Al tüm cebimdekileri all senin olsun!
       -Ciddi misin? canım benim ya bu kıyağını asla unutmıcam
       +Ya bi siktir git, GİT!!!!
      Bir de naziklik olsun diye midir, para vermemek için midir nedir elini öptürmek istemeyenler var. Sen eğiliyosunn, o eğiliyor. Sen eğiliyosun, o daha çok eğiliyor elini de bırakmıyor. Takkk!! -noldu Emin abii!? +ulan eşoleşek belimmmm!  "Skor: çocuk:1-amca:0"   -Sıradakiiiiiiii! gel abi elini öpcem.  +Fıtık var bende al şu parayı. -Ha şöyle muckxxx
      Şöyle bir sorunla da karşılaşabilirsiniz -ki ben çok karşılaştım-. Bazı kadınlar böyle tam yaşlılıkla, gençlik çizgisinin tam ortasında oluyorlar. Bizim işimiz de o kadar zor ki onun yaşlı olup olmadığına karar vermek zorunda kalıyoruz. Elini mi? yanağını mı?
  Şimdi elini öpsen;
        -Piiiii terbiyesiz, sen bana ne demek istiyosun!?
  Yanağını öpsen de çok abes oluyor ve insanların ilginç abidik gubidik bakışlarına maruz kalıyorsun. Sonunda kafası iyice karışan genç dayanamıyor ve "Hay elinizi ayağınızı biiiip.! getir amk, getir alnını öpcem! Risk almak istemiyom yeter ulan! Anneaaaa ben gidiyom beni beklemeyinnn.!" diyerek son darbeyi koyuyor.

(Bu yazıda geçen hiçbir şey hayal ürünü değildir, saçmalamayın lan!? hepsi gerçektir.)
     

4 yorum:

  1. Kendisine de dediğim gibi gerçekten çok güzel, etkileyici ve içten :) devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. on numara tespitler var burda. ne demiş ünlü düşünür adsız insan "devamını bekliyoruz"

    YanıtlaSil
  3. devamı her zaman gelecek:) tespitlerimi beğendiğine sevindim:)

    YanıtlaSil
  4. 4 günde 323 görüntülenme :) her şeyi açıklıyor bence

    YanıtlaSil